Evidenční číslo: 1252/4500
Adresa: Odry, Klokočůvek
Cena: 8 500 000Kč
Poznámka k ceně: včetně provize, poplatku, právního servisu a úschovy kupní ceny
8 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Toužíte bydlet na příjemném místě, který by se mohl stát Vaším novým domovem? Máte rádi klid, přírodu a zároveň oceníte pohodlí a dobrou dopravní dostupnost? Potom je tato nabídka určena právě Vám.
V malebném okolí města Odry Klokočůvek prodáváme v exkluzivním zastoupení stavební pozemek o výměře 1.667 m2, plus louku 18.975 m2. Slunný pozemek se nachází na okraji obce s výhledem na Nízký Jeseník a Oderské vrchy s přístupem po obecní nezpevněné komunikaci. Lokace, námi nabízená pozemková parcela částečně svažitého terénu, se nachází v okrajové části obce Klokočůvek na polosamotě v pěkném a slunném místě.
Inženýrské sítě: elektřina cca 100 m, voda vrt, odpad ČOV.
Tento pozemek naskýtá nespočet možnosti spojené s bydlením a podnikáním, jako je BIO farma. Pozemek se nachází na krásným sluním místě, proto se také nabízí možnost stavby Fotovoltaické farmy pro investory.
Jedním z největších předností tohoto pozemku je jeho skvělá dostupnost, za pár minut jste v městě Odry.
Navíc, v blízkosti se nachází exit na dálnici D1 ve směru Ostrava a Olomouc, což představuje ideální spojení s okolními městy a rychlou dostupností do pracovního prostředí.
Pro milovníky aktivního volna je tato lokalita opravdovým rájem. Nedaleko se nachází celoroční volnočasový areál HEIPARK Tošovice, který nabízí nepřeberné množství atrakcí pro všechny věkové kategorie. Od adrenalinových zážitků, jako je lanový park a bobová dráha, až po relaxaci na pláži u jezera. Pro rodiny s dětmi je toto místo skutečným rájem, kde mohou strávit nezapomenutelné chvíle.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že vám doporučíme nejlepší financování vaší nemovitosti a budeme se snažit být nápomocni při vyřizování náležitostí.

Základní info

Umístění: Polosamota
Adresa: Odry, Klokočůvek
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Pošta

Charakter okolí objektu

Rekreační,Venkovská

Další údaje

Přístupová cesta:

Štěrk

Máte otázku?

Kde inzerujeme?