Evidenční číslo: 1320
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Písečná, Jeseník
Cena: 1 800 000Kč
1 800 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Vážení zájemci, nabízíme k prodeji rodinný dům v centru malebné obce Písečná. Tento dům o zastavěné ploše cca 170 m2 stojí na pozemku o velikosti 454 m2. K nemovitosti patří i přilehlý pozemek o výměře 155 m2 .Oba pozemky od sebe dělí komunikace, která je ve vlastnictví obce.
Písečná je malebná obec v okrese Jeseník v Olomouckém kraji, nacházející se v údolí řeky Bělé, pouhých 7 km severovýchodně od Jeseníku.

Tento historický rodinný dům má své kořeny sahající až do 17. století. Střecha domu je sedlová s krytinou z pozinkovaného plechu. Dům je napojen na domácí vodárnu ze stávající studny s možností připojení na obecní vodovod . V současnosti je dům připojen na obecní kanalizaci, elektrickou energii, a je zde možnost připojení na plyn s přívodem k patě domu do HUP.

Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům. V prvním nadzemním podlaží se nachází pokoj, technická místnost, koupelna a menší sklep. Druhé nadzemní podlaží je přístupné po dřevěném schodišti a zahrnuje chodbu vedoucí do dvou samostatných pokojů, kuchyni, WC a na půdní prostory.

Dům se nachází v původním stavu a vyžaduje celkovou rekonstrukci. V souladu s územním plánem se dům nachází v pásmu SV - SMÍŠENÉ OBYTNÉ-VENKOVSKÉ, kde je hlavním využitím bydlení v rodinných domech včetně domů a usedlostí s hospodářským zázemím.

Přípustné využití zahrnuje bydlení v bytových domech, stavby občasného vybavení místního významu, rekreační objekty, polyfunkční stavby a zařízení, stejně jako drobnou a řemeslnou výrobu. Podmínky prostorového uspořádání zahrnují výškovou hladinu do 2 NP a s možností využití podkroví a zastavění do 30%.

Tento dům, postavený na místě, které láká k bydlení nebo rekreaci, čeká na nového majitele, který mu přinese novou energii. Pokud hledáte právě takový typ nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat pro další informace a pojďme se společně podívat.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Písečná, Jeseník
Cena obsahuje cena k jednání, včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 170m2
Plocha zahrady: 609m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 5
Počet koupelen: 1
Počet garáží: 1
Počet nebytových prostor: 4
Počet pokojů: 3
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Zahrada, Sklep

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Studna, 230V, Plyn, Kanalizace

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Vlak, Autobus, Silnice

Vybavenost v okolí

Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola, Pošta

Charakter okolí objektu

Rekreační,Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Ostatní

Přístupová cesta:

Zpevněná, Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Jímka, Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?